Základná škola, Staničná 13, 040 01 Košice
+421 55 6256896
zsstanicnake@zsstanicnake.sk

Slávnostné ukončenie školského roka 2022/2023

Slávnostné ukončenie školského roka 2022/2023

Dnes bol koniec školského roka a žiaci spolu s učiteľmi sa tešili na slávnostné ukončenie, ktoré sa konalo v dnešný deň. Táto udalosť bola plná radosti, úspechov a emocionálnych momentov. Nádherné počasie a veselá atmosféra v školskom dvore vytvorili dokonalé prostredie pre tento nezabudnuteľný deň.

▪️Už od rána bolo cítiť vzrušenie v školských chodbách. Každý žiak sa usiloval o to, aby jeho vystúpenie na slávnosti bolo perfektné. Síce boli trochu nervózni, ale táto nervozita sa zmenila na radosť a hrdosť, keď sa rozozneli prvé tóny spevu🧑‍🎤 a zahrali sa prvé tóny na husliach🎸.

▪️ Naši talentovaní žiaci priniesli na skutočne nádherné vystúpenia. Predstavili sa svojim spevom, hrou na husliach alebo tančekom.

🔝 Počas programu si naša pani riaditeľka školy PaedDr. Eva Pillárová vzala slovo a zhodnotila úspechy za uplynulý školský rok a ocenila žiakov za ich úspechy. Osobitnú pochvalu dostala 🥇 Lara Baňacká za jej vynikajúce úspechy na olympiádach a prínos pre školu. Taktiež bola vyhlásená super trieda – 2.D na prvom stupni a super strieda – 5.C s na druhom stupni s vynikajúcimi výsledkami a dobrým kolegiálnym duchom🫂.

▪️ Poďakovanie patrí aj naším hosťom, ktorí spoločne s nami uzatvorili tento rok – predseda rady rodičov Ing. Levčík, podpredseda rady rodičov Ing. Godina,

Ako prekvapenie pre všetkých prítomných vystúpila aj slávna hudobná skupina 🧑‍🎤 Noc a Deň, ktorá svojimi energickými piesňami rozdúchala atmosféru a rozveselila všetkých. Ich hudobné vystúpenie bolo vrcholom slávnosti a všetci si užívali tanec a spev.

💕 Napokon prišiel čas na rozlúčku so žiakmi deviatych ročníkov. Títo žiaci, ktorí sa pripravujú na novú etapu svojho života, boli poctení a povzbudení ostatnými žiakmi a učiteľmi. Spoločne absolvovali, u nás už tradičný pochod, za potlesku celej školy. To im pripomenulo spoločné zážitky, smiali sa a dokonca aj pustili slzu. Bolo to emotívne rozlúčenie, no zároveň plné nádeje.