Základná škola, Staničná 13, 040 01 Košice
+421 55 6256896
zsstanicnake@zsstanicnake.sk

Predajná výstava anglických kníh USBORNE

Predajná výstava anglických kníh USBORNE

Marec – mesiac knihy – sme u nás v škole ukončili po dlhom čase opäť jednou peknou akciou. Dňa 26.3.2022, v čase od 10.00-15.30 sa v škole uskutočnila predajná výstava anglických kníh vydavateľstva USBORNE. Veľmi nás teší, že táto akcia oslovila mnohých čitateľov, dokonca aj tých najmenších, ktorí sa čítať naučili len tento školský rok.

            Naši žiaci mali možnosť pozrieť si, prelistovať, či začítať sa do rôznych anglických kníh. V neposlednom rade aj si knihy zakúpiť. Zaujali rozprávkové príbehy, nálepkové knihy, romány, ale aj encyklopédie. Niektorí žiaci strávili čas s knihami so svojou pani učiteľkou angličtiny. Poobede sme si z anglických kníh čítali na Rozprávkovej AJ. Tí mladší si mohli prísť pozrieť a kúpiť knihu so svojimi rodičmi. Knihy sa rýchlo míňali. Verím, že ich čítanie Vás bavilo a dúfam, že sa k tej svojej knihe ešte vrátite, prípadne ju požičiate kamarátke, či kamarátovi.

              Ak Vám nevyšiel čas v marci, a bude záujem, pokúsime sa predajnú výstavu kníh USBORNE zorganizovať ešte raz a to koncom júna, aby ste aj v lete mali čo čítať. Tešíme sa do skorého videnia.               

Lucia Vargová